Over Cleaning brothers

Onze prioriteit is de klant en dat is al jaren zo. Gregory Geerts begon in 2010 als zelfstandige glazenwasser na vele jaren ervaring in het professioneel reinigen van divers glaswerk. Samen met collega’s , zijn we vandaag de Cleaning brothers. Het is onze passie om uw koepels, veranda’s, kantoren, ramen en zoveel meer kraaknet te krijgen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven zorgen wij voor een heldere kijk op de wereld. Of we hoogtevrees hebben? Absoluut niet! Geen logo, koepel, dak of raam is ons te hoog, want we hebben professioneel materiaal beschikbaar om elke schoonmaakklus te klaren. Bovendien gaan we telkens weer voor een stralend topresultaat. We bieden verschillende diensten aan, geen enkele reiniging is ons te veel!

U kan ons vertrouwen: uw ramen wassen doen we zonder krassen of strepen. Wij bieden u als professionele glazenwasserij altijd een glasheldere oplossing aan. Ook voor de reiniging van uw zonnepanelen, kornissen, dakgoten en kantoren kunt u op Cleaning brothers rekenen. Heeft u nog vragen voor ons? Wij zijn doorlopend 24/7 bereikbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we u vrijblijvend een gratis offerte kunnen aanbieden.

Experten

Gregory en collega’s staan voor u klaar.

8 Jaar ervaring

Een lokale expert uit de regio

100% Schoon

We zijn pas tevreden als u dat bent.


Regio: van Antwerpen tot Kempen

Zoersel, Malle, Zandhoven, Ranst, Rijkevorsel, Hoogstraten, Merksplas, Beerse, Kasterlee, Geel, Herentals, Lille, Grobbendonk, Schilde, Wommelgem, Wijnegem, Antwerpen, Schoten, Brasschaat, Kalmthout, Kapellen, Deurne, Wuustwezel, Brecht, Sint-Job in’t Goor, ’s Gravenwezel…

Niet in de lijst, maar toch in de buurt? Contacteer ons.

Fotogalerij