Onze diensten

Al sinds 2010 uw schoonmaakspecialist in de buurt. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ramen wassen of uw dakgoot uitkuisen? Bij ons kan het allemaal.

FAQ

Alle prijzen en offertes zijn op maat van de klant gemaakt. We komen steeds bij u langs om een correcte prijsindicatie op te maken, maar ook om te bekijken hoe de werkomstandigheden zullen zijn. Op basis van deze prospectie maken wij onze offerte voor u op.

De producten en materialen waarmee we werken zijn gekeurd, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Vervolgens hebben we al het nodige in huis om op bepaalde hoogtes te werken. Voor al uw schoonmaakvragen hebben we het geschikte materiaal klaarstaan.

Uiteraard bent u verzekerd in geval van schade. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. We hechten zelf uitzonderlijk veel belang aan alle nodige verzekeringen indien er zich een incident voordoet. Vraag gerust naar meer informatie hierover.

Dit bespreken we onderling met u. Op voorhand wordt er een duidelijke frequentie afgesproken. Aansluitend volgen wij onze planning op zoals overeengekomen. Een maandelijkse of tweewekelijkse opvolging nodig? Het valt allemaal met ons te bespreken. Wij zijn immers 24/7 bereikbaar. U kan ons alle dagen contacteren via telefoon, e-mail of via ons contactformulier.